Fritidshuse|Grunde|Projektsalg|Om- og tilbygning|Fremvisning|Profil|Kontakt
Du er her: Forside » Lønstrup 145A Print   
Menu
 Inspiration
 
 Skagen-serien
 Egebæk 111A
 Fårup 117
Lønstrup 145A
 Grundplan
 Facadeskitser
 
 Interiør
 Carporte

 
Lønstrup 145A
- med integreret carport

KK model Lønstrup 145A er et eksklusivt hus beregnet til moderne familier med plads til flere generationer og særdeles velegnet til brug hele året rundt.

Lønstrup 145A er unikt indrettet med 4 soveværelser, 2 badeværelser, spa og sauna samt stor hems. Stor overdækket terrasse og solgård sikrer optimalt udemiljø. Opført i stærke, sunde og vedligeholdelseslette materialer.

Lønstrup 145A består af 116 m2 beboelse, 15 m2 hems, 14 m2 overdækket terrasse og herudover 40 m2 terrasser. Byggeriet er opført nøglefærdigt efter KK pris- og materialebeskrivelse 1/2012, og indeholder bl.a. 4 soveværelser, 2 badeværelser, 2 personers spa og sauna, HTH inventar og hvidevarer, entré/bryggers med skydelåger, hvid matlakeret asketrægulve i stuer, værelser, og køkken. Klinkegulv med el-varme i entre og badeværelser. 2 x udvendig eftermaling, indvendig ludbehandling samt topisolering med 245 mm i loft, 185 i ydervægge og 220 mm i fuldstøbt gulvkonstruktion.


 Storslået og uspoleret natur tæt på Vesterhavet...

 

 Midt i naturen... Sommerstemning på terrassen...  Sommerstemning på terrassen... Integreret carport med stort depotrum til cykler og grilludstyr... Stilfuldt indrettet og møbleret i lyse sommerfarver... Stilfuldt indrettet og møbleret i lyse sommerfarver... HTH køkken med bardisk og direkte udgang til solgården... Masser af skabsplads og integreret opvaskemaskine... HTH køkken med Gram hvidevarer... Smart hems med udtrækkelige stige... Stor spiseplads med plads til hele familien... Hyggelige stue... Stilfuldt indrettet og møbleret i lyse sommerfarver...  Udsigtskarnap med plads til fordybelse... Smarte detaljer og friske sommerfarver... Entre med skydedørsgarderobe og vaskeskab... Stort wellnessbadeværelse med gulvvarme... Lækkert wellness med spa og sauna... Afslapning og vinterhygge... Forkælelse for to... Stort soveværelse med loft til kip, garderobeskabe, og egen direkte udgang... Soveværelse med dobbeltseng... lndbygget garderobeskabe og direkte udgang til solgården...
 Gæsteværelse med 2 enkeltsenge og mulighed for dobbeltseng... Børneværelse... Rummelig og hyggelig hems med TV-stik og vinduesopluk... Overdækket terrasse med skøn udsigt... Dejlig solgård mod syd... Kold hvidvin på en varm sommerdag... Plantegning...

KK Fritidshuse | Industrimarken 3, Sørup | 9530 Støvring | Telefon: 98 37 23 00 | E-mail: kk@kkfritidshuse.dk